Vijesti

Danas počinje Europski kongres mladih!

U utorak 30. srpnja u 20.30, progamom otvaranja počinje Europski kongres adventističke mladeži (AYC*). Ovaj događaj, koji se odvija svakih pet godina, okuplja mlade ljude iz cijele Europe.

Očekuje se oko 3,000 mladih koji će se sastajati u „Spensu“ (Sportski centar), a čak oko 4,000 u subotu 3. kolovoza. Sastanci će se odvijati pod zajedničkom temom „Sila Jednoga“. Bit će to izvanredan kongres, s izvrsnim govornicima kao što su Gilbert Cangy, David Asscherick, Matthew Gamble, Patrick Johnson, Dejan Stojkovic i mnogi drugi. Mnogo toga u planu je za sljedećih pet dana: od jutarnje molitve do večernjeg bogoslužja i after glowa, radionica, bogoslužja krštenja, dâna utjecaja („Impact Day“) i tzv. book crossinga (puštanja knjiga u opticaj među stanovništvom).

Jutarnji i večernji programi bit će prenošeni uživo na internetskoj stranici TED-a i AYC-a. Na potonjoj stranici možete saznati i detaljne informacije o programu. Osim prijenosa uživo, tedNEWS će svaki dan izdavati bilten sa svježim vijestima o kongresu, proslijeđivati video izviješća AYC-a i prenositi fotografije. Možete nas slijediti i na Twitteru i pridružiti nam se na Facebooku.* Adventist Youth Congress


Komentiraj