Nezaboravno bogoslužje u Kutini

Adventpress 5. 08. 2022.

Predivan sunčani subotnji dan, 26. ožujka 2022. godine, ostat će u lijepom sjećanju vjernicima mjesne crkve u Kutini. Program subotnje škole pjesmom su uljepšali mladi Lara i Lovro Đurin, uz gitarsku pratnju Leona i Zlatka Đurina. Luka Pranić vodio je biblijsku pouku uz aktivno sudjelovanje prisutnih, a srž se odnosio na pomaganje ljudima u potrebi: treba im pomagati i tjelesno i duhovno. Ohrabrujuću i poticajnu propovijed s temom iz Evanđelja održao je Leon Đurin. Uz buđenje proljeća, kad priroda oživljuje i sve divno cvjeta, Leon je u svojoj poruci usporedio
proljeće s duhovnim buđenjem, onim ključnim bez kojeg kršćanski život ne može opstati. Uz goste iz Garešnice na bogoslužju su bile prisutne i tri prijateljice koje su bile oduševljene duhovnom porukom, gostoprimstvom i ozračjem u crkvi.

Zahvalni smo Gospodinu na predivnim danima poput te subote, kad smo Mu se mogli od srca zahvaliti za sve blagoslove koje svakodnevno primamo od Njega, te na blaženoj nadi u skori i slavni susret s Isusom.

Blanka Herceg

Leave a Comment