Vijesti

Pedeseta obljetnica Znaka vremena na Interliberu

Ove godine održao se četrdeset i drugi po redu Međunarodni sajam knjiga Interliber u Zagrebu. Na sajmu redovito izlaže više od tri stotine izlagača iz trinaest zemalja svijeta. S radošću možemo reći da je Nakladnička kuća Znaci vremena, kao i prethodnih godina, i ove godine bila dio Interlibera. Za nas je ova godina bila posebna jer smo izlažući naše knjige proslavili pedeset godina postojanja i djelovanja Nakladničke kuće Znaci vremena. Tim povodom kupcima smo ponudili pedeset različitih naslova iz naše ponude s pedeset posto nižim cijenama. Naša velika obljetnica dospjela je i u televizijske te radijske emisije na Hrvatskoj radioteleviziji, u kojima smo imali mogućnosti predstaviti rad naše nakladničke kuće i gledateljima diljem Hrvatske.

Nismo zaboravili niti djecu koja su još premalena da bi čitala. I za njih smo pripremili nekoliko proizvoda. Najprivlačnija svima bila je bojanka za bojenje vodom, koju su djeca mogla isprobati na našem štandu, a većinu je osvajala na prvi potez kistom. Na našem štandu djeca su mogla uzeti predah od cjelodnevnog hodanja po sajmu i zabaviti se uz više vrsta biblijskih bojanki. Mnogo pozornosti privukao je i naš rokovnik za 2020. godinu, koji je ispunjen ohrabrujućim biblijskim redcima te s bojankama za predah od svih isplaniranih obveza.

U petak smo na našem štandu imali svečano predstavljanje knjige Arheologija i Biblija, uz nazočnost autora knjige prof. Drage Obradovića. Vrhunac svega bio je u subotu u poslijepodnevnim satima. Započeli smo predstavljanjem knjige Bez poigravanja autora Gabora Mihaleca, licenciranog terapeuta za parove i obitelji. Nakon toga nastavili smo druženje, a za kupce i posjetitelje smo u povodu pedesete obljetnice pripremili slavljeničku tortu i kolače, te smo tako podijelili svoju radost s drugima.

Zahvaljujemo svima koji su posjetili naš štand. Vjerujemo da je svaka kupljena ili poklonjena knjiga došla u prave ruke i da će oni koji ih budu čitali pronaći u njima ohrabrenja, blagoslove i korisne savjete za život.

Lana Vranić

Podijeli