Vijesti

Prvosvibanjski izlet Zagrepčana u Dalmaciju

Prvosvibanjski produženi vikend, od 29. travanja do 1. svibnja 2012. godine, dio vjernika Kršćanske adventističke crkve Zagreb 1 proveo je na edukativnom i turističkom putovanju u srednjoj Dalmaciji. Na put je pošlo četrdesetak vjernika zajedno sa svojim gostima iz Australije, Njemačke i Hrvatske.

Predvođeni vođom puta Josipom Dobravcem, vjernici su posjetili ljepote Skradinskog buka, Kornatskog arhipelaga i Vranskog jezera i otoka Murtera. Svakoga dana posjetili su jednu od ove tri destinacije te uživali u zajedništvu na brodu i kopnu. Pastor Neven Klačmer pobrinuo se svakoga dana za duhovnu poruku koja je bila povezana s onim što smo promatrali, tim se više diveći ljepotama svoje domovine i Božje stvaralačke ruke.

Vjernici Kršćanske adventističke crkve Zagreb 1 imaju višegodišnju tradiciju kraćih i dužih izleta po krajevima Hrvatske u turističko-edukativne svrhe. Tako su u proteklih šest godina posjetili Slavoniju, Baranju, Srijem, Podravinu, Istru, Liku, Kvarner i sada središnju Dalmaciju. Smisao tih putovanja jest približiti se Bogu, jedni drugima te upoznati Lijepu našu. Već sada imaju plan zajedno s prijateljima svoje crkve posjetiti ljepote obližnjeg Hrvatskog zagorja sredinom rujna 2012. godine.

Neven Klačmer


Komentiraj