Vijesti

Seminar o samarićanskom djelovanju

U nedjelju, 26. siječnja 2020., u Varaždinu je u organizaciji Hrvatske konferencije održan prvi u nizu planiranih seminara o samarićanskom djelovanju mjesnih adventističkih crkava. Na seminaru su sudjelovali pastori, đakoni, starješine te vođe samarićanskih odjela iz crkava Varaždin, Maruševec, Čakovec, Koprivnica, Križevci, Drašković i Bjelovar.

U seminar nas je uveo pastor Kristijan Mojzeš prigodnom duhovnom porukom. Na seminaru je stavljen naglasak na samarićansko djelovanje — kao sastavnom dijelu naše svakodnevice i kao izravnom načinu slijeđenja Isusovog učenja. Razgovaralo se o raznim zamislima i planovima za samarićansko djelovanje u zajednici, te se veselimo konkretnim budućim aktivnostima.

Ovom prilikom zahvaljujemo domaćinu, crkvi Varaždin, na gostoprimstvu i druženju uz poznate varaždinske klipiće i čaj. Prema ranije određenom rasporedu, uskoro nas očekuju seminari u Zagrebu (9. veljače), Osijeku (16. veljače), Virovitici (23. veljače) i Rijeci (1. ožujka), o čemu možete saznati više od pastora mjesnih crkava.

Podijeli