Izdvojeno

Tko nedostaje?

“Svatko je darovit, potreban i dragocjen”, značajan je dio misijske izjave Kršćanske adventističke crkve koja naglašava vrijednost i dostojanstvo svake osobe, nastoji svima objaviti spasenje u Kristu, te svakoga uključiti u službu prema njihovim darovima i sposobnostima. Vjernici Crkve su pozvani da u svom životu odražavaju Kristovu ljubav, dosegnu sve dijelove društva i razviju trajne odnose sa svom Božjom djecom.

Jadranska unija konferencija organizira edukaciju pod geslom „Tko nedostaje?“  4. travnja 2020. u Puli i 5. travnja 2020. u Zagrebu, na koju poziva vjernike, vođe, starješine i pastore Crkve. Gosti govornici su iskusni predavači Sophia Nicholls, voditeljica službe za osobe s invaliditetom u Južnoj engleskoj konferenciji KAC i Patrick Johnson, voditelj službe za osobe s invaliditetom u Trans-europskoj diviziji KAC, koji će sudionicima prenijeti svoja osobna iskustva i smjernice za uspješnu službu osobama s invaliditetom i djeci s teškoćama u razvoju.

Srdačno ste pozvani na edukaciju „Tko nedostaje?“, da steknete nove spoznaje, i usvojite komunikacijske vještine za izgradnju srdačnih odnosa s osobama različitih mogućnosti.

Prijave slati do 15. ožujka 2020. preko pastora ili telefonom: 01/5548 280; mail: info@auc.hr

Podijeli