izdvojeno-slider

Završna školska svečanost u našoj školi i teološkom učilištu

Grupna slika svih maturanata, diplomanata i zaposlenika Srednje škole u Maruševcu s pravom javnosti i Adventistickog teološkog visokog ucilišta (ATVU); na završnoj svečanosti u Maruševcu 17.06.2018. Group photo of all students and profesors from high school Maruševec and Ardiatic union college, at graduation in Maruševec, 17.06.2018 [photo credit Josip Šadek/ADAMS]

Grupna slika svih maturanata, diplomanata i zaposlenika Srednje škole u Maruševcu s pravom javnosti i Adventistickog teološkog visokog ucilišta (ATVU); na završnoj svečanosti u Maruševcu 17.06.2018. Group photo of all students and profesors from high school Maruševec and Ardiatic union college, at graduation in Maruševec, 17.06.2018 (photo credit Josip Šadek/ADAMS)

I na kraju nastavne 2017./2018. godine, u nedjelju 17. lipnja, održana je Završna školska svečanost. Tom smo prigodom na svečan i radostan način zajedno s roditeljima i predstavnicima Osnivača otpratili 64 učenika koji su završili svoje srednjoškolsko obrazovanje, te pet studenata Adventističkog teološko visokog učilišta koji su stekli diplomu prvostupnika teologije. Svečanost je poslala snažnu poruku svima prisutnima i onima koji su nas pratili na internetu uz geslo „Ne samo moja, već i korist drugih“. Tu je staru biblijsku poruku iznio glavni govornik dr. Dragutin Matak, a prisutnima se obratio i predsjednik Jadranske unije Kršćanske adventističke crkve pastor Drago Mojzeš. Uz dodjelu diploma, pohvala i zahvala ozračje svečanosti krasile su i duhovne pjesme. Naslov ovogodišnje himne završnih razreda glasio je „Tu sam za tebe“. Naša škola usmjerava mladež na službu i na izgradnju svijeta u kojemu vlada obzir prema drugome i drugačijem. Za vrstan rad i ponašanje te za uspjehe na natjecanjima učenici su dobili pohvalnice i male nagrade. Učenicima godine koji su se osobito istaknuli svojim vrlinama proglašeni su sljedeći učenici: Mihej Vudrak, Kristina Eršegović, Martina Oršuš, Ines Fodrek i Melisa Razum. Svima koji odlaze želimo uspješan i nesebičan životni put.

Đ. Garvanović-Porobija/NK

 

[photo credit Josip Šadek/ADAMS]

Podijeli