Adventpress bilten

23. 02. 2024.

Redovita proučavanja Otkrivenja u Požegi

Redovita proučavanja Otkrivenja u Požegi

Od prošle jeseni u Požegi se svake srijede redovito okupljaju polaznici proučavanja zanimljive povijesne i proročke biblijske knjige Otkrivenje. U skupini je veći broj onih koji nisu članovi, nego prijatelji adventističke crkve, ali se zanimaju za sustavno proučavanje Biblije. U vrlo prijateljskom ozračju punom raspoloženja, na sastancima redovito odjekuje više pjesama uz pratnju gitare te riječi pjesama na platnu.

Svaki sastanak uvijek završava molitvama nazočnih za razumijevanje i prihvaćanje biblijskih istina, kao i za potrebe mnogih pojedinaca za izlječenjem ili uspješnim suočavanjem s različitim životnim izazovima.

Skupina broji između petnaest i dvadeset ljudi, i svi oni vrlo aktivno i sa zanimanjem sudjeluju u proučavanju, čitajući biblijske retke i postavljajući različita pitanja pastoru Darku Kovačeviću koji vodi ta proučavanja, ili starješini Tihomiru Brkiću koji se domaćinski skrbi za tu skupinu. Neki od prijatelja povremeno dolaze i na bogoslužja subotom, a ponekad se skupini pridružuju i novi prijatelji koji također žele slušati izvorni biblijski nauk i sudjelovati u otkrivanju važnih istina iz knjige Otkrivenja.

Darko Kovačević