Agape Family Quartet u Koprivnici

Adventpress 1. 12. 2023.

Dvorana Doma mladih u Koprivnici bila je puna oduševljenih slušatelja koji su pljeskali i pjevali uz Agape Family Quartet. Pastor Darko Kovačević nastupio je sa svojim sinovima Matijom, Andrijom i Jakovom, a pjevali su poznate evanđeoske i božićne pjesme. Koncert je održan u nedjelju, 26. studenoga 2023., i nije im bila potrebna glazbena pratnja kako bi očarali slušatelje — sve su pjevali a capella.

“Razmišljala sam hoćemo li ići na misu ili na taj koncert, ali mi je drago što smo ipak došle ovamo. Oduševljene smo i uživale smo”, rekla je jedna posjetiteljica koja je na koncert dovela svoju kćer.

Nastupili su i najmlađi Kovačevići, Anastazija i Teodor, djeca pastora Matije Kovačevića. Otpjevali su pjesmu “Znam da Isus voli me”, dok ih je na gitari pratio njihov djed Darko. Divne poruke pjesama dirnule su srca mnogih i ukazale im na Božju ljubav i milost. Božićnu pjesmu “Es ist ein Ros entsprungen” kvartet je otpjevao na njemačkom jeziku, a tri pjesme su izveli i kao kvintet s Robertom, suprugom pastora Darka i majkom braće Kovačević.

To je bio prvi cjelovečernji koncert tog obiteljskog kvarteta, jer su dosad na koncertima Gospel ansambla Agape pjevali samo po nekoliko pjesama. U budućnosti ih čeka još takvih nastupa. Povod za koncert bio je da što veći broj Koprivničana obavijeste o evangelizaciji koja će se održavati u njihovom gradu. Zato su pred kraj koncerta pozvali na pozornicu i pastora Darija Kovačevića koji je  prisutnima najavio niz svojih duhovnih predavanja “Dani odluke”, koji će trajati od 4. do 9. prosinca u koprivničkoj Gradskoj vijećnici.

Vladana Kovačević