Knjiga godine - „ZDRAVLJE I WELLNESS , Tajne koje će promijeniti vaš život“

reklame 16. 04. 2015.

Knjiga „Zdravlje i Wellness“ je životno vrijedna knjiga koja se sastoji od jedanaest inspirativnih poglavlja: (Oblikovani za nešto bolje, Prehrana za cijeli život, Jeste li izloženi opasnosti, Doživotno FIT, Zdravi međuljudski odnosi, Ono ste o čemu razmišljate, Nada kojom svladavamo depresiju, Oslobađanje, Sposobnost oporavka, Odmor od nespokojstva, Iscjeljujuća snaga vjere.) 

Skupina eminentnih autora otkriva na zanimljiv način posebne, jednostavne postupke, kako izbjeći kronične ubojice kao što su rak, dijabetes, srčane bolesti i gojaznost. Naučit ćete  na koji način pravilna prehrana liječi tijelo i osnažuje um; kako svrhovitost povećava resilience (sposobnost brzog oporavka); kako ljubav i oprost ozdravljuju srce.

Evo što Martin Doblmeier, autor  nagrađenog dokumentarnog filma, kaže o knjizi: »Dok danas na tržištu postoji bezbroj knjiga o samopomoći, ova knjiga zauzima posebno mjesto, jer govori o dokazanom uspjehu. U duboko promišljenim poglavljima, istaknuta je važnost donošenja mudrih izbora, vezano uz bogatstvo, povjereno svakom od nas, a to je  tijelo koje ima mogućnost da samo sebe liječi, neobično moćan um (mind), i duh (spirit), koji teži da se ponovno sjedini sa Stvoriteljem. Ova knjiga ne upućuje samo na detalje puta za zdraviji i produktivniji život, ona ukazuje na najveći dar: razlog za prihvaćanja tog puta».

U knjizi su obuhvaćeni svi aspekti zdravlja, pisana  je razumljivim jezikom i obogaćena brojnim citatima.

Knjiga