Ljetna škola engleskog jezika u Maruševcu

reklame 1. 06. 2012.

U Maruševcu će se od 8. do 27. srpnja 2012. održati Ljetna intenzivna škola engleskog jezika za polaznike koji su učili engleski i savladali elementarni stupanj te mogu pratiti srednji i napredni. Profesori engleskog jezika koji će voditi školu Nathan i Emilia Shields, suradnici sa School of English na Newbold Collegeu u Engleskoj. Oni će  usmjeriti polaznike na unaprjeđivanje umijeća slušanja, govorenja, čitanja i pisanja. Zainteresirani se trebaju javiti odmah, do popune slobodnih mjesta, najkasnije do 10. lipnja. U ovom trenutku prijavljeno je već 20-tak osoba. Predviđena je skupina od 30 polaznika, koja će se dijeliti na dvije skupine prema razini znanja. Sesije će se održavati ujutro i poslijepodne. Cijena: 3000 kn, koja uključuje nastavu i boravak ( smještaj i prehranu) u Učeničkom domu Maruševec.

Informacije: ss-marusevec@vz.t-com.hr ili na tel. 042 729 304.
Osoba za kontakt: Đurđica Garvanović-Porobija.

Nove informacije i popusti

Kao što je već najavljeno, u Maruševcu će se od 8. do 27. srpnja ove godine održati Ljetna škola engleskog jezika, koju vodi Newbold College. Zahvaljujući dobroj volji Newbold Collegea i naše škole, cijena je reducirana i iznosi svega 2000 kn za nastavu, smještaj i prehranu.

Predsjednik Phyl Brown obavijestio nas je da je program organizirao tim u sljedećem sastavu, doslovno:

„Nathan and Emilia Shields (our teachers for your Marusevec ESOL Summer School programme), Erica Hole (our ESOL Director) and John Baildam (our Deputy Principal) met this morning and explored Summer School issues for Marusevec.“ ( prev. Nathan i Emilia Shields, naši nastavnici za Ljetnu školu engleskog u Maruševcu, Erica Hole, ravnateljica Škole engleskog jezika, i John Baildam, zamjenik predsjednika Newbold Collegea, sastali su se jutros i ispitali pitanja vezana uz Školu engleskog jezika u Maruševcu.)

Usto, predsjednik Brown obavijestio nas je da su nastavnici koje nam šalje Newbold College kompetentni, da imaju MA stupanj obrazovanja i iskustvo u održavanju sličnih programa u suradnji s newboldskom School of English.

Kandidati će će biti podijeljeni u dvije skupine na srednjoj i naprednijoj razini, te će se osposobljavati u umijećima slušanja, govorenja, čitanja i pisanja. Nastava će se odvijati ujutro od 9 do 12 te nakon ručka od 14 do 16 sati. Petak poslijepodne i vikend bit će, za one koji to žele – slobodni.

Radit će se prema sljedećim udžbenicima:

GROUP ONE Straightforward (2nd edition) – Intermediate, Student’s Book, by Kerr, Clandfield, Jones, Norris and Scrivener – published by Macmillan ISBN 9780230423244. This book will concentrate on vocabulary, comprehension, reading and writing skills.

GROUP TWO Straightforward (2nd edition) – Upper Intermediate, Student’s Book, by Kerr, Clandfield, Jones, Norris and Scrivener – published by Macmillan ISBN 9780230423343. This book will concentrate on vocabulary, comprehension, reading and writing skills.

GROUPS ONE AND TWO Ideas and Issues – Intermediate, Student’s Book/Workbook (to be used by all students, as the material will adapt according to level), by Hunt, Johnston, Sweeney et al – published by Klett ISBN 9783125084520. This book will concentrate on listening and speaking skills.

Sve ostale informacije i prijave možete slati na e-mail: ss-marusevec@vz.t-com.hr i na tel. 042 729 304.

dr. sc. Đurđica Garvanović-Porobija, ravnateljica Srednje škole u Maruševcu