Vijesti

Predavanja Tomislava Terzina u Požegi

Od 28. do 30. svibnja 2019. godine prof. dr. Tomislav Terzin iz Kanade održao je tri predavanja u Požegi, pod zajedničkim naslovom “Cenzurirana znanost potvrđuje Bibliju” Prof. Terzin kao znanstvenik — molekularni biolog, genetičar i sveučilišni profesor — iznošenjem znanstvenih činjenica dokazuje da je Bog Stvoritelj svega živog i neživog, što ostavlja dubok dojam na slušatelje.

Posjetitelji na njegovim predavanjima u Požegi bili su oduševljeni svime što su čuli. Predavanja su održana u velikoj dvorani Veleučilišta, u kojoj je svake večeri bilo prisutno oko stotinu posjetitelja. Na Požeškoj televiziji profesor je dao intervju u trajanju od dvadesetak minuta. Na pet radijskih postaja u Požegi i Novoj Gradiški u informativnim emisijama najavljivana su ta predavanja.

Prvog dana prije predavanja održali smo promociju knjige prof. Terzina, Cenzurirana znanstvena otkrića. Predstavljanje knjige održano je u Gimnaziji u Požegi, kojom prilikom je prodan određeni broj knjiga, koje su se prodavale i poslije svakog predavanja. Lijepi broj ljudi oduševio se i naručio i knjigu Medonosne pčele – Evanđelje prirode.

Zahvaljujemo Bogu za darove koje je dao prof. Terzinu i za njegovu dobru volju da te darove stavi u službu propovijedanja Radosne vijesti. Hvala Bogu i za njegovu dobru suprugu Nevenu, koja ga u službi propovijedanja svesrdno podupire. Njemu i njihovoj obitelji želimo svaki Božji blagoslov od Gospodina — i neka nam opet dođu.

Miroslav Lorencin

 

Podijeli