Rastanak sa Slavonskim Brodom

Adventpress 14. 09. 2023.

Subota 26. kolovoza 2023. godine bio je dan i rastanka i sastanka u mjesnoj adventističkoj crkvi u Slavonskom Brodu. Rastanka s dosadašnjim propovjedničkim bračnim parom Miroslavom i Julijanom Lorencin, i dobrodošlica novom bračnom paru propovjednika Darku i Roberti Kovačević.

Bila je to subota pomiješana s radošću i žalošću. Te smo se subote prisjetili onoga što smo uspjeli ostvariti: evangelizacije preko interneta, koncerta Glazbene skupine Agape, štanda s literaturom, podijeljenih Biblija, YouTube kanal “Biblija na dlanu” pastora Darija Kovačevića, krštenjâ koja smo imali… Dobri Bog dao nam je i potpuno nove dragocjene osobe za koje smo se molili i koje su nam se pridružile u vremenu od tri godine, u kojem sam imao posebno zaduženje za tu mjesnu crkvu.

Hvala Bogu za priliku što se možemo moliti i raditi za Njega u različitim okolnostima! A Sveti Duh ne prestaje utjecati, kao što to pjesnički kaže prorok: “Kao što daždi i sniježi s neba bez prestanka dok se zemlja ne natopi i oplodi i ozeleni, da bi dala sjeme sijaču i kruha za jelo, tako se riječ koja iz mojih usta izlazi ne vraća k meni bez ploda, nego čini ono što sam htio i obistinjuje ono zbog čega je poslah.” (Izaija 55,10.11)

Miroslav Lorencin