Sabor Božjeg naroda u Dražu

Adventpress 15. 09. 2023.

Draž je i ove godine, na saboru Božjeg naroda u subotu, 9. rujna, bio stjecište adventističkih vjernika i prijatelja biblijske istine. Ovaj tradicionalni događaj u Dražu, koji se već petnaestak godina održava uvijek druge subote u rujnu, okupio je ove godine više od dvije stotine osoba željnih druženja, ohrabrenja i Božjih blagoslova. Sigurni smo da ništa od ovoga nije manjkalo i da su svi bili zadovoljni.

Za dobar ugođaj pobrinuo se vokalno-instrumentalni sasatav Putnici, a posebice glavni govornik sabora Dario Kovačević. O njegovoj govorničkoj umješnosti nije potrebno mnogo govoriti, jer ga mnogi od nas prate na YouTubeu kroz radijske emisije koje je snimao kao pastor u Novoj Gradiški, kao i uživo s izvrsnim govornikom Nemanjom Boričićem.

Gosti su pristigli iz različitih krajeva Lijepe naše i iz država u okruženju, pa i šire. Priličan broj gostiju dođe nam svake godine iz Srbije, čemu se nije čuditi jer smo tik uz Dunav, koji razdvaja naše dvije države. Zahvalni smo Bogu na prekrasnom vremenu koje nam je podario, na vrijednim rukama koje su sudjelovale u pripremanju zajedničkog ručka i svega što je učinilo da taj događaj bude na slavu Bogu i na korist bližnjima. Nadamo se da se, uz Božju pomoć, vidimo i dogodine!

Pavle Škulac