Vijesti

SlatinaFest 2014.

S tortom i slatkišima na pozornici SlatinaFest je proslavio svoj mali jubilej — petnaest godina postojanja.

No slatkiši, naša djeca zbog kojih i za koje sve ovo postoji, uživali su u druženju i proslavljanju cijeli vikend 25. do 27. travnja 2014. u Slatini. Naši gosti govornici ove godine bili su Claire i John Sanchez iz Engleske i zaokupljali su našu pažnju od petka navečer sve do druženja na izletištu Jankovac u nedjelju.

Mali talenti su se ove godine predstavili kroz sviranje, pjevanje ali i skladanje. S velikom zahvalnošću dobrom Bogu, SlatinaFest na čelu s uvaženim skladateljem prof. Davorom Bobićem je ove godine potvrdio sedamnaest malih skladatelja koji su pisali svoje melodije na zadani tekst.

Bog nam je kroz djecu darovao veliko blago, uz njih rastemo, oni nas potiču da i sami budemo bolji i postavljamo prioritete prema nebeskim vrijednostima.

Djeca iz Maruševca, Zagreba, Nove Gradiške, Virovitice, Novog Sada i Sombora slavili su Boga svojim glasovima, a svi skupa pridružili smo se velikog srca svojim novčanim prilozima velikoj humanitarnoj akciji “Budite veliki, pomozite malenima”. Naši prijatelji biciklisti vozit će 1001 milju po Hrvatskoj da bi djeci iz SOS sela Ladimirevci i Lekenik, i onima koji se nalaze u domovim bez roditeljske skrbi rekli: “Mislimo na vas, vaše rane ne možemo iscijeliti, ali možemo vam pružiti ruku prijateljstva.”

Budite i vi veliki, pomozite malenima gdje god se oni nalaze i neka vas dobri Bog blagoslovi u svakom koraku kojim smo bliže Njemu i jedan drugome.

Svetlana Relić


Komentiraj