Božićna poruka predsjednika Wilsona

Vijesti 22. 12. 2012.

Predsjednik Crkve adventista sedmog dana Ted N. C. Wilson pružio je poruku pomirenja između Boga i čovječanstva u svom božićnom pozivu vjernicima Adventističke crkve i društvenih zajednica diljem svijeta.

Instrumenti iz svih dijelova svijeta pojavljuju se u Božjim darovima, glazbenom video spotu koji prikazuje glazbu iz svih regija međunarodne Adventističke crkve. Spot se nalazi u božićnoj poruci predsjednika Adventističke Crkve Teda N. C. Wilsona.

U polusatnoj emisiji “Oživljavanje za misiju: posebno božićno izdanje”, koja je dostupna OVDJE – Wilson govori o Bogu koji nas voli i traži prijateljstvo s čovječanstvom.

Wilsonu se pridružila i njegova supruga Nancy, koja u emisiji pripovijeda izvornu božićnu priču kroz oči mladog pastira.

Poruka predsjednika također sadrži i novi glazbeni video spot Božji darovi. Ovaj video spot je medley božićne glazbe s desecima izvođača i instrumenata iz cijelog svijeta. Samo neki od njih su zbor iz Kenije, steel drum (čelična udaraljka) iz Trinidada, panova flauta iz Perua, sitara iz Indije, guzheng (citra) iz Kine i bendžo iz Amerike.

Producent Marcelo Capuchinho kaže da je glazba koja prati predsjedničku poruku izabrana tako da predstavi svako područje svijeta u kojem djeluje Adventistička crkva.

“Svi mi imamo različite stilove i pristupe Božiću”, rekao je Capuchinho, “ali jezik koji svi govorimo i razumijemo je glazba. Pjesme koje proslavljaju Isusovo rođenje su iste u svakoj kulturi.”

Božićno izdanje emisije Oživljavanje za misiju dostupno je u više jezika (na hrvatski je preveden samo glazbeni video spot). Video je također dostupan u različitim formatima, za osobno gledanje i javno prikazivanje.

Glazbeni video spot „Božji darovi“ (s hrvatskim prijevodom) pogledajte ovdje:

Cijelu emisiju na engleskom pogledajte OVDJE.

ANN