Božićni koncert vokalne skupine Grace u Osijeku

Vijesti iz lokalnih crkava 13. 01. 2015.

Predblagdansko vrijeme nudi obilje raznovrsnih programa u Osijeku, pa je tako i vokalna skupina Grace odlučila ponuditi svojim sugrađanima i vjernicima Božićni koncert.

Mjeseci rada i vježbanja svoj su svečani završetak dobili 13. prosinca 2014. godine održavanjem Božićnog koncerta u osječkoj adventističkoj crkvi.

Potrudili smo se te večeri kroz koncert kronološki posložiti priču o Isusovom rođenju uz pjesme koje su pratile sve ono što se dešavalo prije puno godina u Betlehemu.

Prvi puta na koncertu su nastupili i naši najmlađi članovi – Dino Kovačević kao solist u pjevanju sa sastavom, i Emma Karika svirajući na djembi (posebna vrsta bubnja), sve uz izuzetnu pratnju Gabrielle Šuper na klaviru.

Posebna gošća koncerta bila je Kaja Cvijetović koja se, iako slijepa, uvijek rado odazove pozivu da pjeva u našoj crkvi.

Koncert smo završili tradicionalnom pjesmom ” Tiha noć” koju su sa sastavom otpjevali svi koji su posjetili ovaj koncert. Bila je to lijepa prigoda da se prisjetimo što za nas znači Isusovo rođenje i da radost iskazanu pjesmom pretočimo u dobra djela za svoje bližnje.

Voditelj vokalne skupine “Grace”

Jadranka Janković