Politika privatnosti

Tko smo mi?

Adventisti.hr je službena internetska stranica Kršćanske adventističke crkve u Republici Hrvatskoj.

Više onama saznajte ovdje.

 

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Kolačići (engl. cookies)

Na internetskim stranicama koristimo kolačiće kroz usluge za analizu posjeta kao npr. Google Analytics. Pružatelj usluga može uporabom kolačića pratiti korisnikove posjete našim i drugim internetskim sjedištima. Kolačiće korisnik može u svakom trenutku obrisati ili blokirati u postavkama svog internetskog preglednika.

Kontakt obrazac

Korisnici nas mogu kontaktirati putem obrasca za kontakt. Poslane podatke čuvamo određeno vrijeme zbog pružanja traženih usluga i informacija korisnicima, ali ne koristimo podatke poslane kroz tu kontakt formu u bilo koju drugu svrhu.

Podaci koje prikupljamo na našem kontakt obrascu su: ime i adresa elektroničke pošte.

Slanje duhovnih sadržaja putem elektroničke pošte

Ukoliko korisnik putem elektroničke pošte želi primati Jutarnje stihove, biblijske tekstove ili poglavlja iz knjiga Ellen G. White, potrebno je napraviti prijavu putem prijavnih obrazaca na web stranici. Pri ispunjavanju obrasca za prijavu potrebno je unijeti isključivo adresu elektroničke pošte na koju se sadržaj želi primati. U svakom trenutku korisnik može izvršiti odjavu sukladno uputama koje će dobiti e-poštom nakon prijave, kao i u svakom mailu koji primi.

Za isporuke sadržaja putem elektroničke pošte možemo koristiti tehničke usluge vanjskih poslovnih partnera. U navedenom slučaju istima dajemo na obradu isključivo adresu elektroničke pošte koju je korisnik prijavio za dobivanje elektroničke pošte. Također osiguravamo da odabrani poslovni partner istu koristi samo i jedino za isporuke traženih sadržaja, u vremenskom periodu dok je korisnik na njega prijavljen, te je u druge svrhe ne smije koristiti.