Vijesti iz lokalnih crkava

Predavanja u prostorijama Udruge Više od života

Vise od zivotaAdventistička crkva Zagreb Centar, u svom prostoru Udruge Više od života, građanstvu grada Zagreba poklonila je tijekom jeseni 2010. Godine dva niza predavanja. Prvi niz predavanja bio je s područja zdravlja, pod nazivom Zdravlje je najveće bogatstvo, koji je držao dr. Željko Ćorić iz Krapine i koja su privukla lijep broj posjetitelja tijekom dva vikenda koliko su se dugo održavala ova predavanja u sklopu koji je bila mogućnost mjerenja krvnog tlaka i razine šećera u krvi.

Drugi niz predavanja održao je dr. Igor Lorencin, pastor iz Zagreba. Tema ovih predavanja bila je dekodiranje Apokalipse. Predavač je na jedan sponta, susretljiv, ali opet visoko profesionalan način slušateljima približio istine posljednje biblijske knjige. Prisutno slušateljstvo je s visokom ocijenom ocijenilo kvalitetu ovih predavanja.

Od tada pa do zaključenja ovog izvješća svake srijede u 19 sati u prostorijama Udruge Više od života, osim redovnih bogoslužebnih i drugih sadržaja, održavaju se radionice Društva prijatelja Biblije. Dvadesetak redovitih posjetitelja s radošću proučavaju drevne istine Biblije zajedno sa pastorima ove crkve Nevenom Klačmerom i Darkom Kovačevićem. Društvo prijatelja Biblije nastavlja se i u idućoj godini.

Adventpress


Komentiraj