“Susret Boga i čovjeka” u Vukovaru

Adventpress 30. 11. 2023.

Adventistička crkva u Vukovaru bila je mjesto održavanja triju evangelizacijskih večeri “Susret Boga i čovjeka”. Predavanja su se održala od 24. do 26. studenoga ove godine, a održao ih je Dominik Ljubić, pastor Vinkovačkog okruga.

Hladno i vjetrovito vrijeme nije bilo prepreka da dođu i vjernici crkve i oni koji su se po prvi put odlučili upoznati s Božjom nakanom otkrivenom kroz Stvaranje, Njegovo vodstvo u našim odlukama i naše konačno otkupljenje. Toplo i Svetim Duhom ispunjeno ozračje koje smo svi doživjeli već u petak, privuklo je posjetitelje u subotu u još većem broju.

U nedjelju, posljednju večer tog događanja, najavili smo niz predavanja “Objava nade”, koji će se održati u Vukovaru od 1. do 16. prosinca ove godine, na kojem će govornici biti bračni par Lori i David Brandt iz Sjedinjenih Američkih Država. Tom prigodom podijelili smo Biblije i knjige o duhovnosti, uz razgovore i domjenak. Radosni i ispunjeni očekujemo nastavak događaja na kojima će Bog progovarati iz svoje Riječi.

Dominik Ljubić