izdvojeno-slider

Susret Maruševčana 2016.

 Približio se dugoočekivani i najavljivani susret svih naraštaja učenika i studenata koji su dio svog obrazovanja proveli u Srednjoj školi ili na Adventističkom teološkom visokom učilištu u  Maruševcu. Susret se odvija od 28. do 31. srpnja 2016. godine uz bogat program organizatora – osoblja škole i fakulteta te uprave Jadranske unije konferencija Kršćanske adventističke crkve. U programu će sudjelovati mnogi bivši učenici i studenti različitih naraštaja iz Maruševca.

Svima koji su već pristigli i onima koji stižu upućujemo dobrodošlicu, ugodan i blagoslovljen boravak u starom dobrom društvu uz brojne uspomene koje će se obnavljati i priče koje će se prepričavati među bivšim učenicima i studentima Učilišta u Maruševcu. U četvrtak i petak organizirani su privlačni izleti na Plitvička jezera, obilazak dvoraca u Hrvatskom zagorju i brojne šetnje. Očekuje se više stotina posjetitelja koji će pristići iz raznih strana svijeta.

Svi koji neće biti uživo na susretu moći će pratiti program iz Maruševca od petka navečer 29.  do nedjelje ujutro 31. srpnja na: www.glasnade.org i na taj način osjetiti barem dio ozračja na prvom ovakvom skupu koji će okupiti predstavnike svih naraštaja koji su se školovali u Maruševcu. Osim sjećanja i obnavljanja uspomena gosti će imati prilike biti upoznati i s planovima za budućnost odgojno-obrazovnog djela u Maruševcu.

Za sve posjetitelje pripremljene su brošure s posebnim poklonom – DVD sa starim fotografijama. Za one koji neće biti nazočni na skupu, izdanje ove brošure biti će dostupno online. Uz ovaj članak možete vidjeti i INFO letak sa svim informacijama vezanim uz program i sve ostale aktivnosti susreta te imena osoba koje su po različitim područjima odgovorne za organizaciju.

Preuzmite INFO letak (PDF)

Raspoloženja i iznenađenja zasigurno neće nedostajati!

Dobrodošli! :)

 

Darko Kovačević

SCROLL_TEXT

Snimak prijepodne:

Snimak poslijepodne:


Komentiraj